Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site resprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Autentificare, Inregistrare, Contact     Aveti in cos 0 produse, in valoare totala de 0 lei.
Cum pot sa platesc produsele comandate?
Plata se face in regim prepaid folosind urmatoarele metode:

- prin Ordin de Plata / Transfer Bancar sau Internet Banking in contul nostru, conform detaliilor de pe factura proforma emisa dupa efectuarea comenzii instant. Activarea produselor se face imediat dupa confirmarea platii, reprezentand ordinul de plata vizat / captura platii din Internet Banking sau receptionarea platii.

In cat timp primesc produsele comandate?
Imediat dupa confirmarea platii, veti primi prin e-mail link-ul pentru a descarca produsele comandate. Acestea vor putea fi descarcate timp de 30 de zile din contul dumneavoastra si utilizate fara restrictii pe o perioada nelimitata de timp.
Cum primesc factura fiscala?
Indiferent de valoarea achizitionata, se va genera automat o factura fiscala, pe care va trebui sa o tipariti. Factura este valabila fara stampila si o puteti utiliza in contabilitate.
Exista o comanda minima?
Nu. Puteti achizitiona unul sau mai multe produse, indiferent de valoare. Toate produsele sunt livrabile in format electronic, instant, dupa confirmarea platii.
Ce garantii oferiti pentru produsele achizitionate?
Ne straduim sa va furnizam documente de calitate, conforme cu standardele noastre. Daca nu sunteti multumiti, primiti banii inapoi in 10 zile de la achizitionarea produselor, conform legii. Fiind vorba de modele de documente si nu de consultanta juridica sau economica, nu ne asumam responsabilitatea juridica sau economica a utilizarii lor de catre dumneavoastra.
Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.
Daca nu ai gasit raspuns la intrebarea ta te invitam sa ne contactezi prin telefon la 0741 051 540 sau e-mail la contact@financiar24.ro, iar noi iti vom raspunde la intrebare in maxim 1 ora.