Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site resprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Autentificare, Inregistrare, Contact     Aveti in cos 0 produse, in valoare totala de 0 lei.
Documentul propus reprezinta un model de Fisa de post pentru postul de conducator autocamion sau sofer.

Modelul de fisa de post contine un numar de 12 articole, de la articole privind identificarea postului si a angajatului si pana la articole ce expliciteaza responsabilitatile postului si pregatirea si experienta de care are nevoie angajatul ce ocupa respectivul post.
Articolul ce se refera la responsabilitatile si atributiile postului enunta detaliat sarcinile angajatului in ce priveste protectia si securitatea in munca, dar si masuri de precautie pentru protejarea atat a angajatului cat si a angajatorului.

Modelul propus se întinde pe 4 pagini, fiecare limba fiind asezata pe coloane în oglinda, pentru urmarirea îndeaproape a traducerii.

Acest document poate fi utilizat în companiile internationale, care au fie asociati persoane straine, fie angajati straini. Companiile românesti au obligatia întocmirii, semnarii si înregistrarii actelor de munca în limba oficiala a tarii. Respectând aceasta conditie, oferim o solutie profesionala pentru companiile care doresc întocmirea actelor legate de relatia de munca si în limba engleza.

Contractul poate fi descarcat în format .pdf pentru imprimare si completare direct pe hîrtie, sau în format .doc (pentru Microsoft Office Word) sau .odt (pentru OpenOffice Writer) spre completare electronica.
Alte produse recomandate ...