Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site resprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Autentificare, Inregistrare, Contact     Aveti in cos 0 produse, in valoare totala de 0 lei.
Documentul propus reprezinta un model de act aditional la contractul individual de munca - individual employment agreement - actulizat conform legii.
Modelul actului aditional contine articolele solicitate de legislatia muncii in cazul ocupatiilor care presupun deplasarea in strainatate, cu explicitarea situatiilor specifice postului de sofer international, conditii obligatorii de mentionat in cazul delegatiilor: locul, durata, remuneratia s.a..

Modelul propus se întinde pe 2 pagini, fiecare limba fiind asezata pe coloane în oglinda, pentru urmarirea îndeaproape a traducerii.

Acest document poate fi utilizat în companiile internationale, care au fie asociati persoane straine, fie angajati straini. Companiile românesti au obligatia întocmirii, semnarii si înregistrarii contractelor de munca în limba oficiala a tarii. Respectând aceasta conditie, oferim o solutie profesionala pentru companiile care doresc întocmirea contractelor de munca si în limba engleza si implicit posibilitatea modificarii lor prin acte aditionale.

Actul aditional poate fi descarcat în format .pdf pentru imprimare si completare direct pe hîrtie, sau în format .doc (pentru Microsoft Office Word) sau .odt (pentru OpenOffice Writer) spre completare electronica.
Alte produse recomandate ...