Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site resprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Autentificare, Inregistrare, Contact     Aveti in cos 0 produse, in valoare totala de 0 lei.
Documentul propus reprezintă un model de contract individual de muncă - individual employment agreement - actulizat conform legii.
Modelul de contract este cel standard, propus de legislația muncii, având un număr de 16 articole de la A la O. Modelul nostru explicitează articolul F1. Criterii de evaluare a activității salariatului, dezvoltând 22 de subpuncte, de la a) la v), în conformitate cu ultimele modificări din Codul Muncii.

Modelul propus se întinde pe 6 pagini, fiecare limbă fiind așezată pe coloane în oglindă, pentru urmărirea îndeaproape a traducerii.

Acest document poate fi utilizat în companiile internaționale, care au fie asociați persoane străine, fie angajați străini. Companiile românești au obligația întocmirii, semnării și înregistrării contractelor de muncă în limba oficială a țării. Respectând această condiție, oferim o soluție profesională pentru companiile care doresc întocmirea contractelor de muncă și în limba engleză.

Contractul poate fi descărcat în format .pdf pentru imprimare și completare direct pe hîrtie, sau în format .doc (pentru Microsoft Office Word) sau .odt (pentru OpenOffice Writer) spre completare electronică.
Alte produse recomandate ...