Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site resprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Autentificare, Inregistrare, Contact     Aveti in cos 0 produse, in valoare totala de 0 lei.
În contractul de creditare / împrumut societate părţile pot alege ca perioadă a contractului o perioadă mai lungă sau nedeterminată, pe toată această perioadă efectuându-se mai multe operaţiuni între părţi. Aceste operaţiuni se consemnează în câte o anexă sau act adiţional la contractul de creditare.

Modelul de anexă propus se întinde pe o pagină şi conţine 4 articole prin care părţile cad de acord asupra sumelor cu care va fi creditată societatea, asupra modalităţilor de plată şi de rambursare a sumelor în discuţie. De asemenea, se menţionează şi termenele la care se vor rambursa sumele respective.

Fişierul poate fi descărcat în format .pdf pentru completare pe hârtie, dar şi în format .doc pentru completare sau modificare electronică.
Menţionăm că fişierul este formatat de aşa natură încât să aibă un aspect profesional şi în concordanţă cu modelele de contracte de prestări servicii propuse.
Alte produse recomandate ...