Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site resprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Autentificare, Inregistrare, Contact     Aveti in cos 0 produse, in valoare totala de 0 lei.
Contractul de antrepriză reprezintă o înţelegere între două părţi, numite Antreprenor şi Client, prin care aceştia agreează condiţiile în care antreprenorul va executa lucrări de construcţie sau de întreţinere în beneficiul clientului contra unei sume de bani.

Modelul de contract propus conţine 3 pagini şi este format din 13 articole, dintre care amintim: clauza privind obiectul contractului cu descrierea amănunţită a acestuia, privind termenul de execuţie şi data predării lucrărilor precum şi privind calitatea lucrărilor, clauza de caducitate, cea de integritate, precum şi cea privind notificările între părţi.
Contractul poate fi descărcat în format .pdf pentru imprimare și completare pe hârtie, sau în format .doc spre completare electronică. În formatul .doc forumulările ce pot fi schimbate sau trebuie completate sunt semnalate prin culoarea roșie.
Fișierul este formatat de așa natură încât părțile contractante vor semna spre acceptare fiecare pagină a contractului, iar partea care propune contractul îşi poate personaliza antetul cu sigla sau sloganul său.
Alte produse recomandate ...