Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site resprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Autentificare, Inregistrare, Contact     Aveti in cos 0 produse, in valoare totala de 0 lei.
Contractul de barter poate fi definit ca un acord între două părți prin care acestea convin să schimbe între ele bunuri sau servicii.

Modelul de contract propus se întinde pe 3 pagini și este format din 11 articole sau clauze. Dintre clauze amintim: clauza de forță majoră, de caducitate, cea privind notificările, clauza privind modalitatea de soluționare a litigiilor și legea apicabilă.

Modelul de contract face referire la o anexă în care se vor detalia bunurile sau serviciile ce se vor schimba între părțile contractante.

Fișierul poate fi descărcat în format .pdf pentru imprimare și completare pe hârtie, însă și în format .doc pentru completare și modificare electronică. Formulările ce trebuie completate sau pot fi modificate sunt evidențiate cu roșu, iar partea care propune contractul, în general numită prestator, își poate personaliza contractul adăugând sigla sa în antet. De asemenea, fișierul este formatat de așa natură încât părțile vor semna spre acceptare toate paginile contractului.
Alte produse recomandate ...