Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site resprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Autentificare, Inregistrare, Contact     Aveti in cos 0 produse, in valoare totala de 0 lei.
În general, în contractele de prestări servicii nu se detaliază specificațiile aplicației software ce reprezintă obiectul contractului. Prin aceasta se dorește păstrarea unui caracter cadru al contractului, pentru a se evita necesitatea semnării a câte unui contract pentru fiecare aplicație furnizată. Dacă Prestatorul prospectează că va furniza mai multe aplicații software într-un timp mai îndelungat, acesta va întocmi un contract cadru și câte o anexă pentru fiecare aplicație.

În anexă se vor menționa specificațiile sau funcțiile viitoarei aplicații, pe care s-au înțeles cele două părți.

Similar contractului de prestări servicii software, formatul documentului este de așa natură conceput încât să ușureze editarea sa și în același timp să mențină un grad ridicat de profesionalism: sigla sau denumirea și sloganul Prestatorului pot fi adăugate în antetul documentului, formulările ce vor fi modificate de către Prestator sunt evidențiate cu roșu ș.a.
Alte produse recomandate ...