Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site resprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Autentificare, Inregistrare, Contact     Aveti in cos 0 produse, in valoare totala de 0 lei.
Conform Codului Civil (art. 942) un contract reprezintă un acord între două sau mai multe persoane intocmit pentru a constitui sau a stinge între dânșii raporturi juridice.
În aceeași ordine de idei, un contract de prestări servicii este acordul prin care o parte, numită Prestator, se obligă să presteze unei alte părți, numite Beneficiar, unul sau mai multe servicii contra unei sume de bani.

În cazul în care serviciul prestat este acela de dezvoltare aplicații software se pretează un contract specific prin care atât Prestatorul cât și Beneficiarul să se asigure de detalierea cât mai exactă a serviciului în cauză.

Modelul de contract propus este format din 17 articole în care se detaliază drepturile și obligațiile celor două părți, obiectul contractului și alte situații importante, articole coroborate cu prevederile legislative la zi.
Fișierul este formatat de așa natură încât antetul firmei poate fi adăugat, datele celor două părți vor fi trecute pe toate paginile contractului pentru a asigura acceptul de către părți a clauzelor din fiecare pagină, iar formulările ce vor trebui modificate sunt marcate cu roșu pentru a eficientiza editarea fișierului.

În completarea contractului, propunem un model de anexă în care se vor detalia funcțiile și structura aplicațiilor software care fac obiectul contractului. Anexa se poate găsi aici.
Alte produse recomandate ...